0

TVR Nieuws: TVR GESLOTEN update

Zondag 15 maart

15-3-2020: Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

 

Helaas maar volkomen logisch, ook op verzoek van de KNLTB, staakt TV Roosendaal alle activiteiten en is ons park volledig gesloten, uiteraard vallen ook de trainingen en vrij spelen onder deze regeling. De komende dagen gaan we samen met onze trainers ons beramen over de gemiste trainingen.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB zal zich de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Voor vragen omtrent deze situatie bestuur@tvroosendaal.nl

Bestuur TV Roosendaal

Lees meer

Acties Mervo Sport

Donderdag 27 februari

Speciaal voor TVR leden zijn er 2 acties van Mervo Sport. Op zoek naar een nieuw racket of kleding voor je competitieteam? Kom dan naar deze evenementen.

Kennismakingslessen voor volwassenen

Woensdag 1 november 2017

TVR organiseert regelmatig kennismakingslessen. Vijf lessen voor slechts 25,- euro. U hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om deze lessen te volgen.U kunt zich nu al inschrijven. Zodra de data bekend zijn sturen we een bericht. Inschrijven kan door dit formulier in te vullen.

Toon al het nieuws

Agenda

Dinsdag 31 maart
19:30 – 22:00

Dames avond

Donderdag 2 april
19:00 – 22:00

Heren avond

Vrijdag 3 april
19:30 – 22:00

Mixavond

Toon volledige agenda

Buienradar