Kennismakingslessen voor volwassenen

Woensdag 1 november 2017

TVR organiseert regelmatig kennismakingslessen. Vijf lessen voor slechts 25,- euro. U hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om deze lessen te volgen.U kunt zich nu al inschrijven. Zodra de data bekend zijn sturen we een bericht. Inschrijven kan door dit formulier in te vullen.

TVR kledinglijn

Maandag 22 april 2019

TV Roosendaal en Mervo Sport Roosendaal hebben recentelijk een vernieuwd 3-jarig sponsorcontract afgesloten, waarbij ook tegelijkertijd een TVR kledinglijn is geïntroduceerd. Het eerste gemengde team en de tennisleraren/ tennisleraressen zijn al te bewonderen in de nieuwe lijn. Tevens hebben alle kinderen die competitie spelen al een nieuw shirt uit de TVR lijn aan.

De nieuwe lijn is in de winkel te verkrijgen, maar ook via de webshop die vanaf heden op de site van TVR staat. Wilt u ook graag in de kleding van de vereniging spelen, kijkt u dan eens op de site of loop eens binnen bij Mervo Sport Roosendaal!

Wintertraining

Dinsdag 27 augustus 2019

De zon schijnt volop en de najaarscompetitie komt eraan. Lekker veel tennissen dus!! Vanaf 1 oktober start het winterseizoen van de tennislessen weer.
Als je op deze link klikt, kom je rechtstreeks bij de juiste formulieren.
De inschrijving is geopend!!

 

Toon al het nieuws

Evenementen

TVR Pubquiz

Binnen de vereniging worden vele tennis -en padelactiviteiten georganiseerd. Echter hadden wij een keer zin in iets anders. Om elkaar nog beter te leren kennen, organiseren wij daarom op vrijdag 6 maart 2020 een echte TVR-pubquiz! 

Dus…. 

Wil jij, in teamverband, dé slimste van TVR worden, geef je dan samen met je team op via dit inschrijfformulier (wel even inloggen natuurlijk) en maak kans om dé echte Pubquiz Trofee te winnen!

Lees meer
Toon alle evenementen

Agenda

Vrijdag 21 februari
19:30 – 22:00

Mixavond

Dinsdag 25 februari
19:30 – 22:00

Dames avond

Donderdag 27 februari
19:00 – 22:00

Heren avond

Vrijdag 28 februari
19:30 – 22:00

Mixavond

Dinsdag 3 maart
19:30 – 22:00

Dames avond

Toon volledige agenda

Buienradar